Evenementen/Events

Kom onze nieuwste werken ontdekken, samen met heel wat verrassende bloemdecoraties en lekkere wijnen op zondag 24-06 en zondag 01-07, telkens tussen 14.00h en 18.00h in Wondelgem. Een niet te missen totaalevenement!

Op zondag 25-02 kon je de stand van RT Factory komen bezoeken tijdens de Art & Craft pop-up kunstmarkt, georganiseerd door Lidac Wetteren. We mochten heel wat enthousiaste bezoekers ontvangen. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement! Blijf je graag op de hoogte over onze evenementen? Kijk dan snel op de website in de rubriek 'Expo'.

Een deel van de collectie van RT Factory zal ook te zien zijn in de authentieke sfeer van de K-Trolle te Roeselare, nabij de Markt van Roeselare, en dit op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018. Meer info volgt binnenkort. Hou alvast deze data vrij! K Trolle vind je in de Scharestraat 20 te Roeselare.

Een deel van de collectie van RT Factory zal te zien zijn op de 'Art & Craft' kunst en ambachtenmarkt, die georganiseerd wordt door Lidac Wetteren op zondag 25 februari in CC De Poort, op de markt van Wetteren. De kunstmarkt loopt van 11.00hg tot 17.00h. Allen daarheen dus!

RT Factory stelt een deel van zijn collectie voor op de beurs Inside Art, gekoppeld aan de Inside Out beurs tentoon in Flanders Expo van 10 tot en met 12 maart en van 16 tot en met 18 maart. Meer info volgt, dus hou onze website zeker in de gaten!

Onze nieuwjaartentoonstelling zal plaatsvinden op zondag 28 januari 2018 bij RT Factory in Wondelgem! Wij verwelkomen jullie graag tussen 14.00h en 19.00h. Niet te missen!