Algemene info/general information

Lijkt het jou ook leuk, om op een ontspannen manier kennis te maken met moderne kunst? Ben je ook zo'n fan van het gezellig shoppen met een hapje en een drankje? Maak vandaag nog een afspraak bij ons op kantoor en kom kennismaken met onze kunstcollectie! Uw aankopen kunnen door ons geleverd worden. Comfortabel shoppen, ook dat is RT Factory!

Wij wensen al onze klanten, leveranciers, kennissen en alle bezoekers die we dit jaar op onze tentoonstellingen mochten verwelkomen, prettige feesten en een schitterende start van 2018! Wij hopen jullie in het nieuwe jaar net zo massaal te mogen verwelkomen!

Deze heerlijke schuimwijn werd door ons geselecteerd als de huiswijn voor onze tentoonstellingen, en met succes. Op vraag van verschillende bezoekers tijdens onze tentoonstellingen stellen wij deze wijn ook ter beschikking aan onzer klanten. Bovendien bieden we een mooie promotie! 5 + 1 GRATIS. Wij weten alvast wat wij gaan drinken tijdens onze nieuwjaarsreceptie, en jij?

Ontdek onze nieuwe werken, en leuke aanbiedingen op eerdere werken, prints en decoratieartikelen, en vooral niet te vergeten: onze heerlijke schuimwijn voor de aankomende nieuwjaarsrecepties! Download de volledige brochure op www.rt-factory.com/downloads

Bij RT Factory kan u ook terecht voor het boeken van een persoonlijke fotosessie. Dit kan bij ons in de studio te Wondelgem, of op verplaatsing indien gewenst. Vraag meer info via info@rt-factory.com. Ook voor het fotograferen van uw kunstwerken of andere producten kan u bij ons terecht!