Kom onze nieuwste werken ontdekken, samen met heel wat verrassende bloemdecoraties en lekkere wijnen op zondag 24-06 en zondag 01-07, telkens tussen 14.00h en 18.00h in Wondelgem. Een niet te missen totaalevenement!

Op zondag 25-02 kon je de stand van RT Factory komen bezoeken tijdens de Art & Craft pop-up kunstmarkt, georganiseerd door Lidac Wetteren. We mochten heel wat enthousiaste bezoekers ontvangen. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement! Blijf je graag op de hoogte over onze evenementen? Kijk dan snel op de website in de rubriek 'Expo'.

Wil je echt een mooi, uniek kunstwerk in jouw atelier, maar kies je graag zelf het materiaal en de afmetingen? Dat kan met onze originele art prints. Bekijk ze in onze webshop, en kies het formaat en het materiaal in de prijsbalk. Wij werken op papier, plexi en canvas. Staat het formaat of het materiaal van jouw keuze er niet tussen, neem gerust even contact met ons op.

Het wijnaanbod bij RT Factory breidt uit. Deze wijnen kan je komen proeven tijdens de Nieuwjaartentoonstelling komend weekend. Ontdek deze wijnen, uit de zonnigste wijngaarden van Frankrijk ook al in onze webshop.

Een deel van de collectie van RT Factory zal ook te zien zijn in de authentieke sfeer van de K-Trolle te Roeselare, nabij de Markt van Roeselare, en dit op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018. Meer info volgt binnenkort. Hou alvast deze data vrij! K Trolle vind je in de Scharestraat 20 te Roeselare.

Een deel van de collectie van RT Factory zal te zien zijn op de 'Art & Craft' kunst en ambachtenmarkt, die georganiseerd wordt door Lidac Wetteren op zondag 25 februari in CC De Poort, op de markt van Wetteren. De kunstmarkt loopt van 11.00hg tot 17.00h. Allen daarheen dus!

RT Factory stelt een deel van zijn collectie voor op de beurs Inside Art, gekoppeld aan de Inside Out beurs tentoon in Flanders Expo van 10 tot en met 12 maart en van 16 tot en met 18 maart. Meer info volgt, dus hou onze website zeker in de gaten!

Voortaan kan je voor het bestellen van jouw bloemstukjes terecht op onze nieuwe website www.bloemstukje.be. Je kan er ook zeer eenvoudig jouw bloemstukje samenstellen, en laten leveren bij jou thuis, of op een adres naar keuze!

Organiseer je binnenkort een opendeurdag, nieuwjaarsreceptie of een ander evenement? Ben je op zoek naar een origineel manier om jouw gasten te verassen, zonder extra kosten te maken? Steek jouw feestje in een artistiek jasje, met een tijdelijke tentoonstelling van de collectie van RT Factory.

Lijkt het jou ook leuk, om op een ontspannen manier kennis te maken met moderne kunst? Ben je ook zo'n fan van het gezellig shoppen met een hapje en een drankje? Maak vandaag nog een afspraak bij ons op kantoor en kom kennismaken met onze kunstcollectie! Uw aankopen kunnen door ons geleverd worden. Comfortabel shoppen, ook dat is RT Factory!

Meer weergeven