Kom naar onze tijdelijke galerij bij Zendec in Gent. Je kan er tot eind 2018 nog terecht op afspraak of binnen onze vooropgestelde openingsuren. Zeker een bezoekje waard!

Een schilderij kopen doe je niet elke dag. Dus is het wel handig als je het schilderij eerst eens in het echt hebt gezien. Dankzij de samenwerking met een aantal locatiepartners is dat ook mogelijk. Ontdek waar je onze prachtige kunstwerken kan komen bekijken.

Graag danken wij iedereen die ons een bezoekje kwam brengen tijdens ons Halloween weekend! De geplaatste bestellingen worden asap verwerkt. Wij kijken al uit naar de Christmas Shopping van 15 en 16 december.

The Color Black, 80 x 80 cm Origineel schilderij van Dieter Verspeelt. Zwart is geen kleur, je hoort het wel eens vaker. Maar is dat ook wel zo? En als dat zo is, is het wel de ideale achtergrond om de pure kleuren tot hun recht te laten komen, zelf in deze eenvoudige compositie.

Momenteel hebben we een mooie promotie op onze heerlijke René Dubarry. Sla nu jouw voorraad in en geniet van mooie kortingen!

Kom in het weekend van 27 en 28 oktober onze nieuwe schilderijen ontdekken, in een onvervalste Halloween sfeer. Leuke decoratie, veel Halloween punch en hapjes. Leuke nieuwe werken en prachtige bloemdecoratie in herfstsfeer. Niet te missen dus!

Momenteel lopen er nog steeds een aantal zeer interessante aanbiedingen op originele schilderijen met attest van authenticiteit. Dit werk maakt deel uit van een hele leuke reeks van vijf.

Er gaat een strakke soberheid van dit werk uit, maar toch weet het zijn mannetje te staan. Het werk schittert in elk modern, strak interieur, en brengt op een tegenstrijdige manier rust in het interieur, ondanks de vrij grote afmeting van het werk. De lijnen zijn in reliëf gesculpteerd op de achtergrond van midden grijs (28%).

De ontdekking van de cosmos, zo lijkt het wel. Maar zoals steeds nodigen onze werken uit tot eigen interpretatie. Een blikvanger wordt het zeker door zijn afmetingen. De ijsbreker om elk boeiend gesprek mee te starten. Misschien is het toch nog een heuse 'Ontdekking'?

Vanaf heden kan je een deel van de nieuwste werken van RT Factory gaan bewonderen bij brasserie Versus in Evergem. Je kan er, naast van de heerlijke gerechten, nu ook genieten van moderne, abstracte kunst. Zeker een bezoekje waard dus!

Meer weergeven