Worden het weer pralines dit jaar, of mag het net iets exclusiever zijn? Een leuk kunstwerkje bijvoorbeeld, of een uniek decoratie-object uit ons eigen atelier? Een mooi bloemstukje van Bloemstukje.be misschien? Of een leuk geschenkpakket? Kan je niet kiezen? Dan misschien een geschenkbon die zowel geldig is in de webshop van RT Factory en in de webshop van Bloemstukje.be. Kom het allemaal ontdekken, in onze gekende gezellige sfeer met een hapje en onze heerlijke huiswijnen.

Ontdek in onze webshop leuke, nieuwe decoratiestukken. Van theelichthouders tot prachtige schalen in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Alle stukken zijn unieke en uit eigen atelier!

Geniet nu van mooie kortingen op het vroegere werk uit onze collectie. Bekijk het overzicht en kies het ideale schilderij voor jouw interieur. Kan je zelf niet kiezen? Geen probleem, maak een selectie van verschillende werken, en contacteer ons voor een 'pasbeurt' bij jouw thuis.

Heb je een nieuwjaarsreceptie gepland met jouw vrienden, vereniging of bedrijf? Denk dan eens aan RT Factory. Ontdek wat wij allemaal voor jou kunnen doen.

Kom zondag 9 december tussen 14.00h en 17.00h naar onze galerij bij Zendec in Gent, Kortrijkse Steenweg 408. Ontdek er onze leuke decoratie-artikelen aan zeer scherpe prijzen, evenals onze bloemcreaties met gestabiliseerde rozen en onze nieuwe kunstwerken. Bestel jouw verse bloemstukjes en kom ze afhalen tot en met 23 december. Zeker een bezoekje waard.

Voor de late beslissers! Kom op 21-22 en 23 december kerstshoppen. Je vindt er leuke decoratieve objecten, maar je kan er ook kerststukjes komen afhalen. Bestel ze nu reeds, en dan kan je ze net voor kerstavond komen afhalen, zodat ze in volle glorie op de feesttafel prijken. Je kan er ook terecht voor het afhalen van wijnen, en om onze prachtige kunstcollectie te komen bewonderen. We verwelkomen jullie graag, telkens tussen 14.00h en 17.00h bij Zendec, Kortrijkse Steenweg 408 in Gent.

Kom onze pop-up galerij bezoeken in Gent. We hebben voor de komende dagen en weken, een aantal bijkomende data en uren vastgelegd. Het loont zeker de moeite om eens langs te komen.

Kom naar onze tijdelijke galerij bij Zendec in Gent. Je kan er tot eind 2018 nog terecht op afspraak of binnen onze vooropgestelde openingsuren. Zeker een bezoekje waard!

Een schilderij kopen doe je niet elke dag. Dus is het wel handig als je het schilderij eerst eens in het echt hebt gezien. Dankzij de samenwerking met een aantal locatiepartners is dat ook mogelijk. Ontdek waar je onze prachtige kunstwerken kan komen bekijken.

Graag danken wij iedereen die ons een bezoekje kwam brengen tijdens ons Halloween weekend! De geplaatste bestellingen worden asap verwerkt. Wij kijken al uit naar de Christmas Shopping van 15 en 16 december.

Meer weergeven