Voortaan kan je voor het bestellen van jouw bloemstukjes terecht op onze nieuwe website www.bloemstukje.be. Je kan er ook zeer eenvoudig jouw bloemstukje samenstellen, en laten leveren bij jou thuis, of op een adres naar keuze!
Hoe kan je nu echt iemand blij maken? Bloemen werken altijd! Voor elke gelegenheid. Stel nu zeer eenvoudig een eigen bloemstukje samen. Laat ons weten welk thema, kleuren,... je verkiest, voor welk budget, en wij gaan meteen aan de slag. Ontdek deze handige tool in onze shop!

Organiseer je binnenkort een opendeurdag, nieuwjaarsreceptie of een ander evenement? Ben je op zoek naar een origineel manier om jouw gasten te verassen, zonder extra kosten te maken? Steek jouw feestje in een artistiek jasje, met een tijdelijke tentoonstelling van de collectie van RT Factory.
Lijkt het jou ook leuk, om op een ontspannen manier kennis te maken met moderne kunst? Ben je ook zo'n fan van het gezellig shoppen met een hapje en een drankje? Maak vandaag nog een afspraak bij ons op kantoor en kom kennismaken met onze kunstcollectie! Uw aankopen kunnen door ons geleverd worden. Comfortabel shoppen, ook dat is RT Factory!

Wij wensen al onze klanten, leveranciers, kennissen en alle bezoekers die we dit jaar op onze tentoonstellingen mochten verwelkomen, prettige feesten en een schitterende start van 2018! Wij hopen jullie in het nieuwe jaar net zo massaal te mogen verwelkomen!
Deze heerlijke schuimwijn werd door ons geselecteerd als de huiswijn voor onze tentoonstellingen, en met succes. Op vraag van verschillende bezoekers tijdens onze tentoonstellingen stellen wij deze wijn ook ter beschikking aan onzer klanten. Bovendien bieden we een mooie promotie! 5 + 1 GRATIS. Wij weten alvast wat wij gaan drinken tijdens onze nieuwjaarsreceptie, en jij?

Twijfel je nog welk schilderij het best in jouw interieur past? Wel, dan is er één manier om dat te testen. Stuur ons een selectie van schilderijen van jouw voorkeur, die je vindt op de pagina 'artists'. Wij komen bij je langs voor een 'pasbeurt'. Tijdens de pasbeurt kan je dan jouw definitieve keuze maken, gebaseerd op jouw voorkeur en ons deskundig advies!
Om een bloemstukje te bestellen, kan je best een e-mail sturen. Vermeld hierin welke stijl je wenst, kleur van bloemen, waarvoor het bloemstukje moet dienen (tafeldecoratie,...), eventueel het thema en het budget. Je kan je laten inspireren door de voorbeelden op onze website, of je laat je verrassen door ons. Afhaling kan steeds te Wondelgem!

Hoe kan je nu best jouw kunstwerken fotograferen. Schilderijen met een vernislaag kunnen soms voor ongewenste reflecties zorgen, wanneer je gaat flitsen op het kunstwerk. Daarom kan je best, indien mogelijk, de schilderijen eerst fotograferen alvorens deze te vernissen. Als dat niet mogelijk is, werk dan op een statief, en probeer zoveel mogelijk te vermijden dat er moet geflitst worden door de instellingen van jouw camera handmatig in te stellen. Je kan ook beroep doen op onze fotostudio!
Ontdek onze nieuwe werken, en leuke aanbiedingen op eerdere werken, prints en decoratieartikelen, en vooral niet te vergeten: onze heerlijke schuimwijn voor de aankomende nieuwjaarsrecepties! Download de volledige brochure op www.rt-factory.com/downloads

Meer weergeven