Kom in het weekend van 27 en 28 oktober onze nieuwe schilderijen ontdekken, in een onvervalste Halloween sfeer. Leuke decoratie, veel Halloween punch en hapjes. Leuke nieuwe werken en prachtige bloemdecoratie in herfstsfeer. Niet te missen dus!

Momenteel lopen er nog steeds een aantal zeer interessante aanbiedingen op originele schilderijen met attest van authenticiteit. Dit werk maakt deel uit van een hele leuke reeks van vijf.

Er gaat een strakke soberheid van dit werk uit, maar toch weet het zijn mannetje te staan. Het werk schittert in elk modern, strak interieur, en brengt op een tegenstrijdige manier rust in het interieur, ondanks de vrij grote afmeting van het werk. De lijnen zijn in reliëf gesculpteerd op de achtergrond van midden grijs (28%).

De ontdekking van de cosmos, zo lijkt het wel. Maar zoals steeds nodigen onze werken uit tot eigen interpretatie. Een blikvanger wordt het zeker door zijn afmetingen. De ijsbreker om elk boeiend gesprek mee te starten. Misschien is het toch nog een heuse 'Ontdekking'?

Vanaf heden kan je een deel van de nieuwste werken van RT Factory gaan bewonderen bij brasserie Versus in Evergem. Je kan er, naast van de heerlijke gerechten, nu ook genieten van moderne, abstracte kunst. Zeker een bezoekje waard dus!

Onze witte Minval wijn ontving de bronzen medaille op de 'Concours Général Agriculture' in Parijs. Deze heerlijke witte wijn kan je gemakkelijk bestellen in onze webshop!

Dit kon je allemaal komen ontdekken tijdens onze Summer Expo, The Sequel. Kom je graag eens op afspraak de werken bekijken, aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Ontdek onze nieuwe Franse schuimwijn. Een heerlijk, lichtparelende wijn die zich thuisvoelt op elk feestje! kom het ontdekken tijdens onze evenementen of bestel nu via de webshop!

Hoe kies je nu best het perfecte kunstwerk, maar vooral, hoe laat je dat kunstwerk het best tot zijn recht komen?

Bij Huid te Merendree kan je voortaan ook een deel van de collectie van RT Factory bewonderen. Deze werken zullen ook op regelmatige basis gewisseld worden. Huid Merendree vind je in Merendreedorp 55, in Merendree uiteraard.

Meer weergeven